Daniela Simulescu (astrolog), lună plină: Adevărul este cu totul altfel
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu, într-un mesaj publicat pe Facebook, a scris despre Luna Plină de marți.

"Pe facebook îi vopsit gardul, înăuntru-i leopardul. Asta spune Luna Plină de mâine (n.r. astăzi) de la ora 17:19. Adică Soarele din Gemeni va face opoziție perfectă (180°) cu Luna din Săgetător, ambele la gradul 8. Soarele în Gemeni vrea să pară într-un fel și astfel postează multe poze, multe texte și multe altele pe profilul de facebook. Iar Luna în Săgetator arată că adevărul este cu totul și cu totul altfel.

Și uite așa realitatea online devine realitatea concretă pentru majoritatea dintre noi. Iar ipocrizia și împopoțonarea fățisă a vieții devin armele noastre de zi cu zi. Doar pentru a ne da mari, pentru a fi în rând cu turma de care ne dezicem de câteva decenii încoace, pentru a acoperi cu poleială frustrările și complexele, dar și pentru că, în adevărata viață, am devenit lași cu diplomă. Asta spune Luna Plină de mâine (n.r. astăzi). Mai ales că în harta momentului astral, Mercur este în gradul 29(critic) din Taur. Adică nu vrea să priceapă deloc, dar deloc, faptul că este nevoie să tragă o concluzie doar după ce a ascultat toate părțile implicate, nu doar pe a lui.

Țineți cont că Fake news=Fake life. Pentru cei mai credincioși, vreau să vă anunț că aparențele nu vă vor ajuta deloc la "Judecata de apoi", ci din contră. Iar pentru restul, să știți că aparențele creează dușmani ascunși, chiar printre așa-zișii prieteni", a scris Daniela Simulescu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel