Daniela Dincă, declarații: Misterul vizitatorilor din curtea lui Dincă
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 23 aug 2019, 21:22
WhatsApp
Vineri seară, Antena 3 a prezentat declarații făcute de Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă.

Așadar, vineri seară, în emisiunea „Exces de putere”, Antena 3 a prezentat declarația făcută de Daniela Dincă în fața procurorilor, mai exact pe data de 27 iulie.

Aceasta susține că, în ziua în care a dispărut Alexandra Măceșanu, a trecut prin fața porții lui Dincă și a văzut doi bărbați ieșind din curtea acestuia:

„Eu cu tatăl meu am avut o relație normală dintre tată și fiică, nefiind abuzată, bruscată, jignită de către părintele meu, Dincă Gheorghe. Pot să descriu pe tatăl meu exigent puțin cu familie din motivul de a ne vrea binele și de a ne da o educație cât mai bună. Tatăl meu în 2000-2001 a plecat în Italia la muncă, ulterior, după ce a găsit de muncă, l-au însoțit frații și mama. Din 2002, de când eu am plecat la facultate în Timișoara, am păstrat cu tatăl meu o legătură telefonică, rareori ne vizitam, respectiv când tatăl meu avea concediu și se întorcea din Italia, mă vizita, și când eu aveam vacanță mă deplasam în Italia la familia mea. Eu, personal, m-am întâlnit cu tatăl meu anul trecut în cursul lunii aprilie, iar de atunci și până în prezent nu l-am mai văzut pe acesta. Cunosc că tatăl meu a lucrat în Italia în domeniul construcțiilor până în anul 2009, când s-a retras acasă, pe motive de sănătate.

Din discuțiile purtate cu mama mea, cunosc faptul că tatăl meu mai era vizitat de doi vecini. (...) Declar că în data de 24.07.2019, în jurul orelor 10.00 dimineața, eu, împreună cu fratele meu, Dincă Gheorghe Daniel, numita Diaconu Andreea, în timp ce ne aflam în autoturismul firmei unde lucrez, întorcându-ne din localitatea Dăbuleni, am trecut pe strada unde tatăl meu are domiciliul, moment în care am văzut că de la imobilul tatălui meu au ieșit două persoane de sex bărbătesc. Declar că nu am oprit să-l vizităm pe tatăl nostru și nu cunosc pe acele persoane care au ieșit din curtea tatălui meu”.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?