Daniel Zamfir, Toma Petcu și Val Vâlcu invitații lui Mohammad Murad. Războiul din Ucraina - între criză și oportunitate pentru România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mohammad Murad
Mohammad Murad
Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România, a început, de curând, o nouă emisiune la DCNews.

Invitații de miercuri, 23 martie, ai lui Mohammad Murad, în emisiunea ”De Ce Nu în România?”, sunt Daniel Zamfir, președintele Comisiei economice din Senat, Toma Petcu, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Senat, și jurnalistul Val Vâlcu.

Tema de discuție va fi războiul din Ucraina - între criză și oportunitate pentru România

Emisiunea ”De Ce Nu în România?” va fi difuzată miercuri, 23 martie, de la ora 13.00, pe DC News și DC News TV, atât Facebook și Youtube, dar și pe DC Business.

Nu ratați o emisiune nouă, interesantă și serioasă în spațiul online! Mohammad Murad vă așteaptă, în fiecare miercuri, cu invitați speciali, doar la DC News și DC NewsTV! Veți descoperi aici oameni care aduc schimbarea în România. Veți descoperi povești de succes și nu doar atât! Stați pe DC News și DC News TV, dar și pe DC Business pentru a vedea ce v-a pregătit Mohammad Murad!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel