Daniel Zamfir, război pe dreapta politică: ”În PNL a apărut un curent care tinde spre USR-izare”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Daniel Zamfir (PNL) a vorbit despre protestele ce se anunță împotriva Guvernului, dar și despre USR-izarea PNL asupra căreia a tras un semnal de alarmă.

Daniel Zamfir a spus că nu se va duce duminică la protestele împotriva Guvernului. Senatorul PNL este de părere că în acest moment ceea ce ”trebuie schimbat în România trebuie schimbat în Parlament”. Daniel Zamfir nu crede că goana după ”#hastag-uri și like-uri” poate fi motorul de creștere al încrederii populației în PNL.

Oamenii de afaceri sunt preocupați de salariu, de modificările Codului Fiscal și mai puțin de Facebook spune Zamfir. În ceea ce privește ieșitul în stradă pentru a atrage de partea PNL electorat USR, Daniel Zamfir este categoric:

În PNL a apărut un curent care tinde spre USR-izare. Mie sincer nu-mi place. Eu nu cred că PNL trebuie să se USR-izeze. După cum ați văzut și în sondajele de opinie, încrederea în USR a scăzut iar procentele care au dispărut de la USR sunt la PNL. Fără să fiu specialist în materie, cred că oamenii aceștia reprezintă zona de dezamăgiți de PNL la parlamentare și au mizat pe faptul că va veni o forță nouă care va propune lucruri minunate pentru România. Au fost dezamăgiți de USR și s-au întors la bază, acolo de unde au plecat”, a transmis Daniel Zamfir la DC News Live. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel