Daniel Zamfir, interviu. Informații-cheie pentru oamenii cu credite la bănci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Senatorul PNL Daniel Zamfir, politicianul care luptă cu abuzurile făcute de bănci și instituții financiare nebancare (IFN), vine la DC News pentru a acorda un interviu în exclusivitate.

Interviul cu Daniel Zamfir va putea fi urmărit atât pe pagina noastră de Youtube, cât și pe Facebook, vineri, 23 februarie, începând cu ora 11:00. El va răspunde tuturor întrebărilor pe care dumneavoastră le aveți în legătură cu băncile și instituțiile financiare nebancare (IFN).

Dacă vreți anumite informații despre cazurile dumneavoastră vă rugăm să ne scrieți fie în secțiunea de comentarii de la acest articol, fie pe adresa redacției: [email protected]. Daniel Zamfir va răspunde tuturor cititorilor DC News.

Raport de admitere propunerii legislative pentru modificarea OUG nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori

Comisiile de buget, economică şi juridică de la Senat au acordat, marţi, raport de admitere propunerii legislative pentru modificarea OUG nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, act normativ prin care debitorul îşi va putea răscumpăra bunul de la firma de recuperare plătind dublul sumei cu care recuperatorul a achiziţionat acel bun de la bancă.

[citeste si]

"Prin acest proiect se reintroduce retractul litigios care era în Codul civil până în anul 2011. În retractul litigios se prevedea dreptul debitorului care a fost deposedat de bun să poată răscumpăra de la firma de recuperare plătind acestuia dublul sumei cu care recuperatorul a achiziţionat respectivul bun de la bancă. Or, noi nu facem altceva decât să reintroducem retractul litigios - dreptul debitorului să îşi răscumpere bunul respectiv. Am avut în vedere limitarea profitului firmei de recuperare. Eu cred că dublul sumei pe care recuperatorii îl percep mi se pare absolut rezonabil", a afirmat, marţi, senatorul PNL Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel