Daniel Zamfir, despre Cîțu: Aceștia sunt scheleții săi uriași din dulap! DE ACEEA TREBUIE SĂ PLECE ACUM
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Finanțelor Florin Cîțu -  Guvernare PNL, numele tău este austeritate" - este dezbătută luni după-amiază.

Senatorul Daniel Zamfir a spus că Florin Cîțu trebuie să plece imediat din fruntea ministerului pentru că are, în dulap, ”doi scheleți uriași”.

”Domnul Cîţu are cel puţin doi scheleţi uriaşi în dulap. Unul este ROBOR. Acesta este unul dintre scheleții săi din dulap. Florin Cîțu a fost unul dintre partizanii manipulării ROBOR. Iată ce spunea domnul Cîţu în 2012: "Au fost presiuni în 2008 pentru a nu pune estimările corecte pe curs. Am primit telefoane prin care mi s-a spus să nu zic asta. Am primit un telefon și mi s-a spus că ar fi bine să nu critic". Poftim?! Făcea cineva presiuni pe curs pentru ca Florin Cîțu să nu pună estimările corecte pe curs?”, a spus senatorul Daniel Zamfir.

”Un alt schelet uriaș în dulapul său este legat de bonusul financiar pe care Cîțu l-a încasat în off-shore. E normal ca un ministru să-şi încaseze bonusul în off-shore? Ministrul Finanţelor din România are bani în off-shore. Aduceţi banii în ţară şi poate ne spuneţi şi câţi bani aţi încasat”, a mai spus Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel