Daniel Tudorache rupe tăcerea: Am fost BLOCAT sistematic. Până acum am tăcut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto AGERPRES
Foto AGERPRES
Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, are probleme în rezolvarea problemelor cetățenilor din această zonă pentru că USR și PNL fac astfel încât să-i blocheze proiectele.

Daniel Tudorache i-a acuzat pe șefii partidelor politice că supraveghează chiar din sala de ședințe modul cum votează consilierii din cadrul organizațiilor politice pe care le conduc. Într-un interviu acordat la DC News Live, edilul a vorbit despre aceste probleme cu care se confruntă.

De precizat că raportul în cadrul Consiliului local al Sectorului 1 se prezintă astfel: 14 consilieri aparțin PNL și USR, iar 13 celor de la PSD și ALDE, astfel că Daniel Tudorache este într-o situație delicată ori de câte ori trebuie să treacă un proiect prin Consiliul local.

"Am fost blocat sistematic. Până acum am tăcut, sperând că cei de la PNL și USR vor înțelege că rolul lor acolo este a rezolva problemele cetățenilor, nu a-și face imagine de partid spunând că celălalt nu e bun. (...) Consilierii PNL și USR boicotează construirea de parcări în Sectorul 1. Ei blochează neducându-se la acea comisie de identificare și cumpărare de terenuri în vederea construirii de parcări", a zis Daniel Tudorache.

[citeste si]

"Dacă aș avea un teren care să se preteze la așa ceva, aș contrui o parcare. (...) Efectiv, PNL și USR blochează apoi ies și spun că nu fac nu știu ce. Păi lasă-mă să fac, ajută-mă să fac! Ghinionul meu, în momentul de față, este că au un consilier în plus față de cei pe care îi am eu. Voi avea discuții personale cu consilierii și le voi promite că dacă vor vota pentru proiectele dorite de cetățeni, voi face tot posibilul să nu fie dați afară din Consiliu așa cum sunt acum ameninați de liderii lor de partid", a mai zis edilul. 

La minutul 45 găsiți răspunsul integral:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel