Daniel Tudorache, reacţie la postarea lui Clotilde Armand: Dezinformează cu tupeu. Se împăunează cu munca altora
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Arhiva Foto
Arhiva Foto
Deputatul Daniel Tudorache - primar al Sectorului 1 în mandatul 2016-2020 - reacţionează după o postare a lui Clotilde Armand. 

"Știți ce mai face primarul validat al Sectorului 1?

În lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu. Azi, de exemplu, a fost cazul Școlii Gimnaziale Nr. 179, care "a fost extinsă cu 200 de locuri". De fapt, primarul validat a 'reușit' ca în 8 (opt) luni de mandat să facă recepția unei extinderi (printr-o construcție modulară) finalizate... în septembrie anul trecut, de 'administrația bolșevică'.

Aștept cu mare interes să citesc și cum a construit Grădinița 146, din Strada Hrisovului, și două bazine semi-olimpice pentru copiii din sector", a transmis Daniel Tudorache.

Ce a spus Clotilde Armand

"Știți ce mai facem în Sectorul 1? Construim școli. Asta facem. Și nu veți auzi nici o televiziune să vorbească în regim de breaking news despre asta. Școala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureștii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri. Primăria Sectorului 1 a recepționat, în cursul săptămânii trecute, lucrările la construcția modulară care va crește capacitatea școlii cu 8 săli noi de clasă. Construcția are o suprafață de 560 de mp și o înălțime de 3,85 m, 3 căi de evacuare și centrală proprie pe gaz. Aceasta a fost compartimentată cu pereți din gipscarton cu diverse grade de rezistență la foc și izolare fonică pentru a asigura confortul acustic. Începând cu anul școlar 2021-2022, Școala Gimnazială nr. 179 va avea alte 8 săli de clasă cu o capacitate de 200 persoane (192 elevi și 8 profesori) și 3 grupuri sanitare (fete, băieți, profesori).

Noua clădire este realizată din profile laminate din oțel cu infrastructură din grinzi continue din beton armat, cu posibilitate de supraetajare. Pentru a preîntâmpina transferul de energie, termoizolația este din vată minerală bazaltică de 26 cm grosime, iar tâmplăria este din aluminiu. De asemenea, pentru un consum redus de energie electrică, corpurile de iluminat sunt cu led", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel