DANIEL PRODAN, dat afară de la Federația Română de Fotbal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Fostul mare fotbalist, DANIEL PRODAN,  a primit, miercuri, un preaviz de 20 de zile, după ce noua conducere a Federației Române de Fotbal a desființat funcția de director - cu atribuții de director sportiv la lotul național de fotbal U21.

DANIEL PRODAN a intrat în conflict cu președintele FRF, Răzvan Burleanu și staff-ul acestuia.

În preaviz, angajatorul menționează că DANIEL PRODAN „are dreptul de a absenta 8 ore pe zi de la program, pentru a-și căuta un loc de muncă, fără ca aceasta să-i afecteze salariul și celelalte drepturi".
La articol se menționează: „La împlinirea termenului de preaviz, urmează a se emite decizia de concediere a salariatului Prodan Daniel Claudiu, ca urmare a concedierii individuale din inițiativa angajatorului pentru motive care nu țin de persoana salariatului".

Citește și: Previziune sumbră: „Burleanu o să fie curăţat"

Președintele  Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a motivat desființarea postului de director la FRF - cu atribuții de director sportiv - punând-o pe seama unei greșeli flagrante comise de DANIEL PRODAN. L-a acuzat pe fostul fundaș al echipei naționale a României că a cauzat un prejudiciu de 10.000 de euro Federației, fiindcă a completat greșit un raport de joc la un meci de tineret, iar FRF a fost amendată de către UEFA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel