Data publicării:

Daniel Pavel, planuri mari pentru 2024: E anul Dragonului în zodiacul Chinezesc. Un astfel de ciclu apare la 12 ani

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniel Pavel
Daniel Pavel
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, de la PRO TV, a vorbit pentru Spectacola despre Crăciun și planurile pentru 2024.

Întrebat cum va petrece sărbătorile, Daniel Pavel a zis: „În familie, pe lângă casă. De două Crăciunuri, masa tradițională este de sorginte transilvană, după Ana, cu bucate tradiționale reprezentative din zona Maramureșului voievodal și a țării moților. Tot ce vă puteți închipui pentru încântarea simțurilor românești sunt sub bagheta culinară ale mamei Anei care gătește formidabil, cu pricepere și suflet. Iar noi ceilalți, din familiile reunite, sub îndemnul starostelui de ceremonie - tatăl Anei participăm cu colinde ca suport muzical”.

De asemenea, a fost întrebat dacă i-a scris lui Moș Crăciun, iar răspunsul lui a fost: „L-am sunat pe firul scurt. Pentru mine, Moșul este cel din tradiția legii vechi suprapusă peste creștinism - știu, nu sunt genul funny la petreceri. Adică realul și concretul Moș Nicolae! Cu celălalt am încă probleme identitare - gen moș Gerilă! dar cred în spiritul Sărbătorilor din perspectiva Darului - Nașterea Domnului. Arzătoare ar trebui să îmi fie credința că vom supraviețui, cu scop, rost și folos, și de aici încolo. Și să fiu cât mai mult împreună cu toți dragii mei”.

Cât despre planurile pentru 2024 când este anul Dragonului în zodiacul Chinezesc, aflați mai multe pe Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/daniel-pavel-planuri-mari-pentru-2024-e-anul-dragonului-in-zodiacul-chinezesc-semnul-meu-un-astfel-de-ciclu-care-apare-la-12-ani_35393.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel