Daniel Pancu, DEZVĂLUIRE de la negocierile cu Becali: A fost o surpriză mare
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Daniel Pancu
Daniel Pancu
Daniel Pancu a făcut dezvăluiri neașteptate privind negocierile cu Gigi Becali. 

Simbolul Rapidului, Daniel Pancu, a mărturisit că Gigi Becali a încercat să-l ia la Steaua de trei ori! Pancu a îmbrăcat tricoul roş-albastru în 1996, în două partide, cu Dinamo şi cu FC Braşov.

„Gigi Becali a încercat de trei ori să mă ia la Steaua. În 2002, înainte să plec la Beșiktaș, aveam clauză de reziliere de 3 milioane și mi-a spus într-o întâlnire la Marriott, fusesem să mănânc ceva, că era dispus să mi-o achite. Apoi a mai fost în 2006, când m-am întors la Rapid, iar ultima oară în 2008, când am și ajuns întâmplător, fără să vreau, la Palat”, a dezvăluit Daniel Pancu, potrivit GSP

Daniel Pancu a precizat că nu s-a gândit în niciun caz la Steaua, dat fiind faptul că refuzase oferta de două ori, când „nea Giovanni” i-a propus să meargă să se întâlnească cu cineva, la Palat. 

„Acum vă spun adevărul gol-goluț! Mi-a spus nea Giovanni: "Mergem să ne întâlnim cu cineva, să vedem dacă acceptăm sau nu acceptăm". "Păi, cu cine ne întâlnim?". "Ai să vezi tu acolo". M-a luat într-o vijelie pe străzile alea pe-acolo că eram să facem și accident. Când am ajuns în curte... Eu nu văzusem Palatul până atunci, doar la televizor, și mi-am dat seama unde sunt. A fost o surpriză mare pentru că am crezut inițial că ne întâlnim în locația respectivă cu cineva de la o altă echipă. În niciun caz nu mă gândeam la Steaua, după ce-o refuzasem de două ori”, a mai spus Daniel Pancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel