Daniel Gheorghe, PNL: Unica soluție pentru Basarabia rămâne ReUnirea cu România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălin Șerban
WhatsApp
Parlament-Republica-Moldova
Parlament-Republica-Moldova
Daniel Gheorghe, deputat PNL, trage un semnal de alarmă în privința a ceea ce urmează să se întâmple în Republica Moldova, după căderea guvernului Sandu azi.

Deputatul PNL de Ilfov, Daniel Gheorghe, face o analiză dură a situației politice din Basarabia, arătând că, astăzi, prin căderea guvernului Maia Sandu, celălalt stat românesc se va îndepărta și mai mult de România și integrarea europeană.

”Guvernul de la Chișinău a căzut. De azi încolo viscolul de la răsărit va bate tot mai tare către Prut și Nistru. Prăbușirea guvernului condus de Maia Sandu si ruperea coaliției dintre socialiști și formatiunea pro-europeana ACUM este dovada cea mai limpede că nu te poți inhaita cu moștenitorii regimului sovietic iar cei care cred în înțelegerile cu Rusia riscă să fie prinși într-o cursă geopolitică din care ieșirea este foarte greu de reușit. Încă o data Republica Moldova își certifică poziția șubredă în calea intereselor Moscovei, toată această criză intarindu-ne ideea că unica soluție pentru Basarabia rămâne ReUnirea cu România. Fără cea de-a doua Unire, Republica Moldova se va afunda în ceea ce înseamnă un stat eșuat și lipsit de orice perspectivă de dezvoltare pe termen lung ori garanție de siguranță statală și parcurs democratic”, a transmis acesta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel