Daniel Funeriu o atacă pe Ecaterina Andronescu: M-am săturat până peste cap de minciuni. Vedeți aici dezastrul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației a atacat-o dur pe Ecaterina Andronescu care, în 2009, a desființat școlile de arte și meserii, direcționând locurile către liceele tehnice. Ulterior, în 2012, Daniel Funeriu a  reînființat î nvățământul profesional .

"Oricat as vrea sa tac, distrugatorii invatamantului din Romania insista sa-mi intrerupa tacerea. Bine baieti, sper ca puteti duce... M-am saturat pana peste cap de minciuni si prostii referitoare la invatamantul profesional din Romania. Sa fie clar odata pentru toata lumea: madam Minciunescu a desfiintat invatamantul profesional in 2009 si eu l-am reinfiintat in 2012 prin Ordinul 3168/2012.

Toate modelele de succes functioneaza acum gratie acelui ordin (ex. scoala Kronstadt de la Brasov). De ce nu am facut-o mai repede? Simplu, pentru ca madam Minciunescu si alt geniu, Hardau, mi-au blocat legea educatiei pana in ianuarie 2011. Cand era prea tarziu sa introduc pentru anul scolar 2011-2012 invatamantul profesional. Ca sa vedeti dimensiunea dezastrului datele sunt aici: de la 60.000 de elevi la profesional in 2008-2009 la zero in epoca Minciunescu si la 30.000 acum.

Puteti spune ca sunt cat vreti de arogant, dar really, nu cred ca e nimic rau sa vorbesti despre lucrurile bune pe care le-ai facut si mizeriile facute de mafiotii care au distrus copiii Romaniei pentru beneficiul lor financiar", a scris Daniel Funeriu pe Facebook.

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel