Daniel Florea: M-am săturat să răspund pentru minciunile altora!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a răbufnit şi a afirmat că s-a săturat să răspundă pentru minciunile altora. 

Daniel Florea a explicat de ce la unele şcoli din sectorul 5 anul şcolar a început în scenariul roşu, dar şi cum a fost minţit chiar în biroul său de un director. 

"Sunt două probleme care m-au mâhnit foarte tare. Vorbesc de şcoala 124 şi de grădiniţa 268. La 124, am mai spus-o, contractul a fost încheiat pe 18.07.2018 pentru reabilitare. Şi a fost prelungit prin patru acte adiţionale până la 31.12.2019, pentru că termenul final de execuţie acela era. Noi am tot vorbit cu dl director, dumnealui s-a încrezut în constructori. A fost ultimul care a reziliat contractul cu constructorul, la 22.12.2019, când era clar că nu se lucrează de mult şi că nu avansează lucrările deloc, deşi la lucrările executate nu a existat vreun leu întârziere. În 23 ianuarie 2020, am preluat noi, la primărie, finanţarea şi executarea refacerii şcolii 124, dar a trebuit să realizăm expertiză tehnică a lucrărilor executate. De ce? Pentru că erau hârtii multe care nu erau acoperite de lucrări executate. 

În 9 iulie 2020 s-a încheiat un contract privind execuţia, pentru şase luni de la începere. Maxim ianuarie 2021 trebuie să fie gata! Dar ea va fi gata mai repede, până la jumătatea lunii octombrie. 

Dar întârzierea se datorează faptului că dl director a semnat că are în custodie toată structura de ferestre, uşi, şi noi am crezut asta. Mai trebuiau montate ferestrele, geamurile, uşile şi se putea lucra la interior. Dar ce să vezi, aceste ferestre şi uşi nici măcar nu fuseseră comandate de fostul constructor. A trebuit să refacem măsurători, să se dea iar comandă. Abia acum au venit, a început montarea şi se poate lucra pe interior. Se lucrează alert! M-am săturat să răspund eu pentru minciunile altora! 

Dacă aveţi nemulţumiri, să vă adresaţi dlui director de la 124, pentru că m-a minţit la mine în birou că a reziliat contractul. Şi eu am primit pe whatsapp, în timp real, cu el la mine în birou, că el l-a prelungit. Ne-a zis tuturor că nu ştie nimic, că probabil contabila. Şi a mai întârziat trei luni! Am încercat să tac cât am putut, ca să termin şcoala!", a declarat Daniel Florea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel