Daniel Fenechiu: Stelian Ion și ceilalți din USR au făcut o țintă din Klaus Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto facebook Stelian Ion
foto facebook Stelian Ion
Liberalul Daniel Fenechiu susține că Stelian Ion și alții din USR l-au transformat pe Klaus Iohannis într-o țintă. 

Senatorul PNL Daniel Fenechiu afirmă, la Digi24, că ”președintele Klaus Iohannis este la al doilea mandat și a fost omul care a susținut, cât se poate de clar, toată reacția la OUG 13, a fost o portavoce a luptei pentru drepturi, libertăți și pentru o manifestare cât se poate de corectă. 

Din punctul ăsta de vedere, e cât se poate de evident că dl. Stelian Ion și ceilalți din USR au făcut o țintă din Klaus Iohannis pentru că-și doresc foarte mult acet rol de conducători ai reacției pentru democrație, de lideri ai luptei împotriva PSD, ai luptei pentru integritate. 

Ori, cum acolo excelează Klaus Iohannis, ei l-au transformat în țintă”. 

Liberalul spune că ”înainte să dea orice replică, Stelian Ion trebuia să-i dea explicațiile președintelui”, cu referire la dosarul 10 august. Mai mult, liberalul consideră că Stelian Ion face o mișcare politicianistă când iese și spune că ministrul Justiției nu poate interveni în justiție: ”Nimeni nu-i cere treaba asta, nu i-a cerut Klaus Iohannis să intervină în justiție, i-a cerut explicații”. 

Vezi și: Dosar 10 august. Daniel Fenechiu, PNL: Președintele Klaus Iohannis și-a atins scopul. Stelian Ion îi dă dreptate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel