Daniel Fenechiu, despre Orban și nemulțumirile din PNL: Până la momentul unei schimbări, cale lungă!
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 18 ian, 15:47
Daniel Fenechiu, despre Orban și nemulțumirile din PNL: Până la momentul unei schimbări, cale lungă! / Foto Crișan Andreescu
Daniel Fenechiu (PNL) a vorbit despre conflictul din interiorul partidului.

„Problema e una destul de complicată. Fără discuție, într-un partid mare, cum e PNL, există mai mulți lideri puternici. În momentul de față, așa cum se vede, există o palierare”, a spus Daniel Fenechiu, luni, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Esențial”.

Întrebat dacă personal e mulțumit de negocieri, Ludovic Orban, și dacă s-ar putea face o reformă în PNL, a răspuns în felul următor: „Eu niciodată nu o să mă exprim în spațiul public înainte să vorbesc în interiorul partidului asupra a ce vreau. Dar o să vă răspund la întrebare. Fără discuție, m-aș fi așteptat ca rezultatul negocierilor să fie mai bun și mi-aș fi dorit ca anumite ministere să fie în aria PNL. De aici, probabil, și nemulțumirea unor lideri importanți ai partidului.

Însă de la momentul nemulțumirii până la momentul unei schimbări este o cale lungă.

Această dezbatere în interiorul partidului nu face altceva decât bine, pentru că, pe lângă critici, care, dacă sunt constructive, sunt binevenite, pe lângă soluțiile și proiectele liderilor care vor să concureze la președinția partidului, dezbaterea este sănătoasă!”

VEZI ȘI: Robert Sighiartău, culisele scandalului cu Ludovic Orban din PNL: A vrut IAR să-l RETRAGĂ pe Florin Cîțu

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro