Daniel Dragomir, fost ofițer SRI condamnat în România, s-a predat în Bari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Daniel Dragomir s-ar fi predat în Bari/ foto Facebook
Daniel Dragomir s-ar fi predat în Bari/ foto Facebook
Daniel Dragomir s-a predat autorităților italiene, arată ultimele informații. 

UPDATE: ”În dimineața de 4 februarie 2021, Poliția Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul Sirene, de către autoritățile italiene, că, în cursul zilei de ieri, un bărbat, de 42 de ani, urmărit la nivel internațional, s-a prezentat la o secție de poliție din Bari, însoțit de avocatul ales.Acesta a fost depus în Penitenciarul din Bari, în așteptarea prezentării în fața instanței de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul București.În baza datelor furnizate de autoritățile din Italia, a fost informată instanța de judecată din România, care a emis mandatul european de arestare, pentru a traduce și transmite acest mandat către instanța care va judeca și dispune asupra predării către România” arată un comunicat al Poliției Române. 

Fost ofițer SRI, Daniel Dragomir fusese condamnat definitiv în România la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare. A plecat, însă, din țară, cu o zi înainte de condamnare. Se pare că el s-a predat, astăzi, autorităților italiene din Bari, conform g4media.ro, care citează surse din poliție. 

Daniel Dragomir s-ar afla în Penitenciarul din Bari, în așteptarea prezentării în fața instanței de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare, emis de Tribunalul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel