Daniel Craig aka James Bond, despre colaborarea cu Regina Elisabeta a II-a: Am fost pur şi simplu foarte norocos
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Daniel Craig aka James Bond, despre colaborarea cu Regina Elisabeta a II-a: Am fost pur şi simplu foarte norocos  / Foto: Captură video Youtube Olympics
Daniel Craig aka James Bond, despre colaborarea cu Regina Elisabeta a II-a: Am fost pur şi simplu foarte norocos / Foto: Captură video Youtube Olympics
Actorul Daniel Craig spune că se simte foarte norocos pentru colaborarea pe care a avut-o cu Regina Elisabeta a II-a.

Actorul britanic Daniel Craig a mărturisit că se simte foarte norocos că a colaborat cu regina Elisabeta a II-a. El a făcut această declarație cu prilejul premierei mondiale a peliculei Glass Onion: A Knives Out Mystery, la Toronto, informează Agerpres, citând Reuters.

Am fost pur şi simplu foarte norocos că am făcut parte dintr-un proiect, Jocurile Olimpice, şi că am avut şansa să lucrez cu ea la un lucru care a bucurat, a plăcut şi a adus zâmbetul pe buze multor oameni, a spus Craig pe covorul roşu la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Regina misterelor, Agatha Christie



Scenaristul şi regizorul Rian Johnson a mulţumit unei alte regine, reginei misterelor, Agatha Christie, care, potrivit cineastului, a reprezentat sursa de inspiraţie pentru fiecare parte a francizei.

Knives Out a avut încasări de peste 300 de milioane de dolari la nivel global, demonstrând că fanii au fost entuziasmaţi de perspectiva lui Johnson asupra unui film poliţist. Johnson a spus că speră ca sequel-ul să ofere aceeaşi satisfacţie.

Pare actual, pare prezent. Tratează subiecte cu care avem de-a face zi de zi, a spus producătorul Ram Bergman. Studiourile şi regizorii, nu ştiu din ce motiv, au crezut că nimeni nu este interesat (de acest gen), dar de fapt oamenii sunt interesaţi.

Detalii despre filmul Glass Onion



Glass Onion urmează aceeaşi formulă cinematografică şi îl aduce în prim plan pe detectivul Benoit Blanc (Craig), care încearcă să rezolve un mister de data aceasta pe o insulă grecească. În Grecia, Craig întâlneşte un grup de personaje excentrice interpretate de vedete precum Kate Hudson, Kathryn Hahn, Edward Norton, Leslie Odom Jr. şi Janelle Monáe.

Vedetele nu au dorit să dezvăluie detalii despre subiectul filmului pentru a nu divulga spoilere, dar Kate Hudson a spus că i-a plăcut foarte mult să interpreteze personajul Birdie Jay.

A fost ca şi cum aş fi îmbrăcat o piele nouă şi am adorat fiecare secundă, a spus actriţa.

Prințul William, mesaj emoționant: Bunica mea spunea că durerea este preţul pe care îl plătim pentru iubire

Prinţul de Wales, William, moştenitorul tronului britanic, i-a adus un omagiu bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. Declarația a fost publicată sâmbătă de Palatul Kensington şi redată integral de PA Media/dpa, relatează Agerpes

"Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament faţă de ţară, regate şi Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificaţia domniei sale istorice. Eu, însă, am pierdut o bunică. Şi, deşi voi plânge pierderea ei, mă simt totodată incredibil de recunoscător.

Am beneficiat de înţelepciunea şi reasigurarea Reginei până în al cincilea deceniu de viaţă. Soţia mea a beneficiat timp de 20 de ani de îndrumarea şi sprijinul ei. Cei trei copii ai mei au avut ocazia să petreacă vacanţe cu ea şi să creeze amintiri care vor dura toată viaţa lor.

A fost alături de mine în cele mai fericite momente ale mele. Şi a fost alături de mine în cele mai triste zile din viaţa mea. Ştiam că această zi va veni, dar va trece ceva timp până când realitatea vieţii fără Grannie va fi cu adevărat reală.

Îi mulţumesc pentru bunătatea pe care a arătat-o familiei mele şi mie. Şi îi mulţumesc în numele generaţiei mele pentru că a oferit un exemplu de devotament şi demnitate în viaţa publică, care era de altă epocă, dar care a fost întotdeauna relevant pentru noi toţi.

"Bunica mea spunea că durerea este preţul pe care îl plătim pentru iubire. Toată tristeţea pe care o vom simţi în următoarele săptămâni va fi o mărturie a iubirii pe care am simţit-o pentru extraordinara noastră Regină. Îi voi onora memoria susţinându-l pe tatăl meu, Regele, în orice mod posibil", este mesajul lui William. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel