Daniel Buzdugan, implicat într-un accident rutier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
daniel buzdugan
daniel buzdugan

Daniel Buzdugan a povestit, luni dimineaţă, o experienţă neplăcută avută în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Aflat la Cluj, maşina în care se afla vedeta Radio Zu a fost lovită de o şoferiţă iar apoi a mers mai departe. Maşina în care se afla Buzdu a ajuns în şanţ.

Aflat la Cluj, realizatorul radio a fost preluat de o maşină care urma să-l ducă la aeroport, numai că pe drum a avut loc un accident soldat, din fericire, doar cu avarierea automobilului şi cu o sperietură serioasă pentru Buzdu şi şoferul maşinii în care se afla.

"Era să ajung la spital. A venit o maşină să mă ducă la aeroport la Cluj şi pe drum mergeam şi în faţa noastră se bagă o doamnă cu număr de Germania, cu o maşină din 1984 şi ne buşeşte. Am ieşit de pe carosabil şi dacă nu era şanţ ne-am fi răsturnat. Şi femeia pleacă! Dă-i claxoane, dă-i flashuri, ne-am dus după ea să o oprim. Am filmat-o cu iPhone-ul şi i-am zis şoferului să blocheze două benzi ca să o oprească. Am reuşit, la care ea: "Ce s-a întâmplat?" Zic: "Ia uitaţi-vă la ambele maşini!" la care ea: "Aaaaa. Nu am simţit nimic, aveam muzica tare şi copiii vorbeau foarte tare", a povestit realizatorul matinalului de la Radio Zu.

Acesta nu este primul accident a lui Buzdugan de anul acesta. Daniel Buzdugan se afla în vacanţă, în Grecia împreună cu nişte prieteni. Actorul nu era cazat la un hotel, ci stătea pe o barcă cu care se plimba pe mare. Acesta s-a dus în cel mai apropiat sat de pe insulă pentru a se aproviziona cu mâncare, iar în timp ce era în magazin, s-a speriat foarte tare pentru că lumea a început să ţipe şi să urle de teamă. Se pornise un incendiu care lua proporţii de la minut la minut. Imediat şi-au făcut apariţia elicoptere şi avioane ale armatei care încercau să stingă incendiul. De asemenea, s-a început şi evacuarea oamenilor care erau îndrumaţi să se ducă către şoseaua principală, iar de acolo să fie preluaţi de nişte maşini. Omul de radio nu s-a conformat, aşa că a luat-o la fugă pe câmp încercând să scape din ghearele focului, scrie cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel