Daniel Barbu, noul consilier prezidențial pentru analiză politică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
politologul daniel barbu
politologul daniel barbu

Președintele interimar, Crin Antonescu, l-a învestit astăzi în funcția de consilier prezidențial pentru analiză politică, pe politologul Daniel Barbu

Anunțul de numire în funcție a fostului decan al Facultății de Științe Politice, a fost anunțat azi de Administrația prezidențială. Totodată, Președinția a anunțat și numirea lui Gheorghe Rotaru în funcția de consilier prezidențial pentru securitatea națională, și cea a lui Vasile Enache în funcţia de consilier prezidenţial la Cancelaria preşedintelui. Decretele ce privesc numirea celor doi consilieri prezidențiali au fost semnate ieri și publicate în Monitorul Oficial, informează Mediafax.

Gheorghe Rotaru este un general român cu patru stele, ce a ocupat funcția de director general al Direcției Generale de Informații a Apărării (1999-2005). În perioada noiembrie 2006 - patru mai 2012, a fost consilier al Ministrului Apărării.

Vasile Enache a lucrat tot în Ministerul Apărării Naționale, între anii 1994 - 2005.

Vineri, Administrația prezidențială anunțase că președintele interimar, Crin Antonescu, a semnat decretul de eliberare din funcții a consilierilor  prezidențiali a președintelui suspendat, Traian Băsescu. Cei cinci sunt Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel