Dani Oțil și Mihai Bobonete, fotografie istorică. Cum arătau cei doi în tinerețe, așezați la aceeași masă
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 18 mai 2022, 17:54
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (Dani Oțil)
Sursă foto: Facebook (Dani Oțil)
Dani Oțil a ținut să marcheze prietenia sa cu Mihai Bobonete printr-o postare de pe pagina sa de socializare. 

Pe pagina sa de socializare, vedeta de televiziune Dani Oțil a postat o poză din tinerețe în care apare alături de Mihai Bobonete. Multe sprâncene s-au ridicat, însă nu mulți știu că cei doi au o prietenie ce a dăinuit peste ani. 

Dovadă stă și ultima poză postată de Dani Oțil. În imagine apare comediantul alături de prezentator la masă, în ceea ce pare a fi o bucătărie modestă. Cei doi, zâmbitori, imortalizează momentul înainte de a mânce din bucatele de pe masă. 

La descrierea imaginii, Oțil a scris: ”Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale si câți bani mai aveau pana la salariu. Doar răspunsuri greșite”.

Pe masă poate fi observată mâncare tipic românească, cu oră ochiuri, brânză, mezeluri, cârnați, mămăligă, sarmale și salată verde. 

Admiratorii celor doi s-au întrecut în comentarii

Fanii celor doi nu s-au lăsat așteptați și au comentat la imaginea postată. ”Lipsește Oprișan! Vă pup, sunteți maximi!”, ”Bogăție!!! Fără griji și fără bani!” sau ”Greu de recunoscut! Felicitări pentru tot ce faceți și unde ați ajuns” sunt doar unele dintre comentariile lăsate de admiratorii celor doi. 

Dani Oțil, despre relația cu soția sa, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a făcut o serie de dezvăluiri intime și destul de picante despre căsnicia cu Gabriela Prisăcariu. În direct la Neatza cu Răzvan și Dani, acesta a explicat că dacă înainte de a fi căsătorit avea o singură pereche de șlapi.

Acum, după ce și-a legat destinul împreună cu Gabrieșa Prisăcariu, este nevoit să aibă mai multe, deoarece a aflat că nu-i poartă corect.

”Când ești necăsătorit, nu ai șlapi, când ești căsătorit încep să apară, însă ți se explică că nu-i porți corect. Uite așa ajungi la psiholog. Ți se spune că șlapii de dus la garaj sunt unii, ăia de casă sunt unii, iar ăia de dus afară sunt alții”, a explicat Dani Oțil.

Citește și articolul: Gabriela Prisăcariu, glumă de față cu Dani Oțil pe seama Mihaelei Rădulescu

Lidia Buble, schimbare de look. Dani Oțil a întrebat-o dacă are alt iubit

Dani Oțil, fotografie înduioșătoare cu fiul său: Ce frumos e Oțil junior!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?