Dani Oțil, mesaj SUBTIL la adresa Mihaelei Rădulescu. A făcut-o de RÂS: "Femei CICĂLITOARE". Ce mesaje îi dădea
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dani Oțil
Dani Oțil
Dani Oțil a transmis un mesaj subtil la adresa Mihaelei Rădulescu. 

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, chiar dacă nimeni nu le dădea nicio șansă. Cei doi au fost destul de discreți cu viața lor personală, însă la un moment dat, prezentatorul de la Neatza a scos la iveală detalii interesante din relația lui cu Mihaela.

Dani a vorbit despre lucruri intime din interiorul relației cu Mihaela Rădulescu, menționând faptul că aceasta îl cicălea, din când în când, mai ales atunci când pleca de acasă.

Pornind de la subiectul ”femei cicălitoare”, Dani Oțil a spus, fără a menționa numele Mihaelei Rădulescu ce-i drept, că nu putea lipsi de acasă fără să primească nenumărate SMS-uri. Abordând, în maniera-i caracteristică, ușor ironică, aceste amintiri, Dani a spus și în ce constau mesajele respective. Nu era întrebat dacă este bine sau dacă a avut vreun accident, ci era acuzat că își petrece timpul cu altcineva, citează cancan.ro

”Îți face mai bine aia decât mine” și ”Sper că e mai urâtă decât mine, așa am văzut că se întâmplă în filme”, a spus Dani Oțil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel