Dani Oțil, în genunchi pentru Guvern: Stau în chiloţeii lor Tetra, acasă... Nu se gândesc că vine blestemul meu și le varsă cafeluţa pe părul de pe piept
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Dani Oțil a avut un mesaj de transmis către Guvern și toți miniștrii care s-au perindat pe la Transporturi, timp de 30 de ani, cu ocazia deschiderii metroului din Drumul Taberei.

"Poate ne ajută bunuţul Dumnezeu şi, după anii ăştia, vedem şi noi autostrada până la Sibiu sau până la Braşov. Cum or vrea autorităţile şi sfinţii de la Uniunea Europeană, că am înţeles că nu vrea. Care cu gândăcelul, care cu șobolanul gri pe uscat, ursuleţul panda care trăieşte în România nu vrea. Atenţie mare, dragi guverne! Eu am 40 de ani. 25 de ani nu o mai duc, conform mediei de viaţă. Măcar în 24 de ani.

Am să le transmit miniştrilor, câţi or fi fost la Transporturi de 30 de ani, şi acum stau în chiloţeii lor Tetra, liniştiţi acasă... Nu se gândesc că vine blestemul meu şi le varsă cafeluţa pe părul de pe piept sau iaurțelul lu' ăla mic. Deci vă doresc, domnilor, înmulţit cu zece ce v-au dorit românii toată vara pe Valea Prahovei şi pe Valea Oltului", a spus Dani Oțil, în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel