Dani Oțil, GAFĂ în direct. Ce a spus despre Mihaela Rădulescu, Răzvan Simion a intervenit: "Hai că ai stricat totul!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Dani Oțil / Mihaela Rădulescu
Foto: Instagram Dani Oțil / Mihaela Rădulescu
Dani Oțil a scăpat porumbelul în direct la Antena 1. Ce a putut spune despre Mihaela Rădulescu, fosta sa iubită.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format, timp de doi ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși au decis să o ia pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune.

În propria emisiune de la Antena 1, Dani Oţil a făcut o gafă uluitoare, atunci când, în momentul în care se difuzau imagini de arhivă din cei 28 de ani ai postului TV, prezentatorul a adus-o în discuție pe Mihaela Rădulescu.

La un moment dat, Dani Oțil a întrebat de ce nu au fost difuzate imagini și din emisiunea "Duminica în familie", show prezentat cu mulți ani în urmă de Mihaela Rădulescu.

"Cu Duminica în familie de ce nu ați pus imagini? Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de Pro TV", a spus prezentatorul de la Antena 1.

"Te mai ceartă și acum?", a fost reacția lui Florin Ristei.

Răzvan Simion și-a dat seama că Dani Oțil a pronunțat numele trustului concurent și i-a spus colegului său: "Hai că ai stricat totul!".

În prezent, Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu şi au împreună un băieţel, Luca Tiago.

Dani Oțil, despre Mihaela Rădulescu: E singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV! Mi-a zis: Dani, eu sunt atât de BĂTRÂNĂ încât...

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a recunoscut că datorită poveștii de dragoste pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, notorietatea lui a crescut considerabil.

"În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident că a fost pentru mine un mare boost de imagine, că eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum..." a spus Dani Oțil. 

Speak l-a întrerupt imediat și i-a atras atenția: "Mai în vârstă, nu mai bătrână!"

"Mai în vârstă... nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă!. Dar noi eram împreună, în vacanță. (...) Și... bă, am uitat să o chem la nuntă!" a continuat Dani Oțil. 

Speak: Cum s-o chemi la nuntă, mă?!

Dani Oțil: Are plicul pregătit. O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Are plicul pregătit! Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV.

Ce-l deranja pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu în timpul relației lor

„Ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, mărturisea Dani Oțil în trecut. Cei doi s-au despărțit în anul 2014. „Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. (...) Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, povestea Dani Oțil la Antena 1, în urmă cu ceva timp.

În podcastul „La Fileu”, Dani Oțil a spus: „Mihaela Rădulescu, ori de câte ori povesteam ceva tare acasă, zicea: Păi asta am făcut eu acum zece ani. Te desfundai. Îi ziceam: Tu știi că eu m-am dat pe tiroliană de pe stâlpul așa… Ea zicea: Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe tiroliană într-o emisiune la mare? M-am simțit super de...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel