Dani Oțil, ”dezbrăcat pe Casa Poporului, cu toate televiziunile”: Adevăruri în politică și showbiz. Mulți nu o vor duce bine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dani Oțil / captură foto podcast Bobonete YouTube
Dani Oțil / captură foto podcast Bobonete YouTube
Dani Oțil s-a gândit de multe ori ce s-ar întâmpla dacă ar avea o boală incurabilă. Invitat în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Bobonete, Dani Oțil a spus că știe niște „adevăruri” care ar zgudui showbiz-ul românesc. 

„M-am gândit de multe ori ce s-ar întâmpla dacă aș avea o boală incurabilă, cum mi-aș plănui moartea. Nu m-ar prinde la masă, ci dezbrăcat pe Casa Poporului, dezbrăcat pușcă, sus pe Casa Poporului, cu toate televiziunile. Aș vrea să spun câteva adevăruri pe care le știu. Eu am vrut să fac, pe vremuri, revista cu un singur număr. Mulți nu o vor mai duce bine (n.r. după dezvăluirile sale)”, a spus Dani Oțil.

Mihai Bobonete l-a întrebat „câte adevăruri o să zică”. „Nu știu. Am!”, a zis Dani Oțil. „Deci, o să zici niște chestii care vor da peste cap lumea showbiz-ului presupun”, a intervenit Bobonete. „Și politică!”, a spus Dani Oțil.

„Vai de capul meu! Și crezi că asta cu politicul mai dă ceva peste cap, adică ai niște chestii de zis încât să răstoarne această clasă politică a noastră?”, l-a mai întrebat Bobonete. 

„Nu neapărat, dar măcar facem niște dreptate!”, a spus Dani Oțil. 

Emisiunea lui „Bobiță” din Las Fierbinți se numește „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, iar primul invitat a fost Sorin Bontea, unul dintre Chefii de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel