Dani Oțil, despre Mihaela Rădulescu: E singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV! Mi-a zis: Dani, eu sunt atât de BĂTRÂNĂ încât...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube Speek
Foto: Youtube Speek
Dani Oțil a făcut o dezvăluire incredibilă despre Mihaela Rădulescu. Speak a reacționat instant.

Dani Oțil a fost invitat în podcastul lui Speak, acolo unde a făcut dezvăluiri din culisele relației lui cu Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format, timp de doi ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși au decis să o ia pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune.

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a recunoscut că datorită poveștii de dragoste pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, notorietatea lui a crescut considerabil.

"În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident că a fost pentru mine un mare boost de imagine, că eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum..." a spus Dani Oțil. 

Speak l-a întrerupt imediat și i-a atras atenția: "Mai în vârstă, nu mai bătrână!"

"Mai în vârstă... nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă!. Dar noi eram împreună, în vacanță. (...) Și... bă, am uitat să o chem la nuntă!" a continuat Dani Oțil. 

Speak: Cum s-o chemi la nuntă, mă?!

Dani Oțil: Are plicul pregătit. O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Are plicul pregătit! Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV.

Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat pentru Dani Oțil înainte să devină tătic. Ce a spus despre Gabriela Prisăcariu

Mihaela Rădulescu a fost întrebată despre Dani Oțil și despre cum crede că va fi ca tată. 

"Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!", a declarat Mihaela Rădulescu, într-un interviu pentru ciao.ro, înainte de nașterea bebelușului lui Dani Oțil.

"Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.

Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el", a declarat Mihaela Rădulescu.

"Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei", a completat ea, citează wowbiz.ro.

 

@iamspeak

Cum face @Dani Otil bani de la ProTV?! ##LaFileu ##Podcast ##fy ##fyp

♬ original sound - speak

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel