Dani Oțil, adevărul despre Lidia Buble. "Ori o GLUMĂ, ori o PROSTIE". Cât de mult l-a AFECTAT relația lor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dani Oțil a vorbit despre cât de mult l-a afectat relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. 

Anunțul despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a surprins pe toată lumea, inclusiv pe Dani Oțil. De-a lungul timpului au apărut tot felul de zvonuri care spuneau că relația de pritenie dintre Răzvan și Dani ar fi fost afectată de Lidia Buble, care a dus la răcirea celor doi. Ba mai mult, cei doi nu și-ar mai fi petrecut timpul împreună decât în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. 

Ei bine, Dani Oțil a infirmat toate aceste comentarii și a spus totul despre relația dintre el și Răzvan Simion, dar și despre Lidia Buble. 

”E ori o glumă, ori o prostie. Mă înțeleg foarte bine cu Lidia de la început. Îmi plac oamenii pozitivi. Cu Răzvan mă știu de la gradiniță. Nu cred că relația a ”evoluat”. Cred că ne bazăm unul pe altul exact ca atunci: necondiționat. Ne contrazicem, dar nu ne certăm. Suntem firi total diferite. Nu am împărțit niciodată bani sau fete! Poate ăsta e unul din secrete. Răzvan ar fi vărul ăla de aceeași vârstă cu care abia aștepți să împarți vacanța”, a spus Dani Oțil pentru evz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel