Data publicării:

Dani Oțil a început să plângă când a auzit aceste cuvinte. Moment emoționant în platoul Antena 1

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Dani Oțil a avut lacrimi în ochi atunci când și-a auzit colegul de platou cu care se știe din copilărie recitându-i câteva versuri.

Dani Oțil a lipsit de pe platourile de filmare ale emisiunii "Neața cu Răzvan și Dani" timp de o lună. Acesta a fost prezent la filmările pentru emisiunea "Power Couple România – La bine și la rău", care au avut loc în Malta. A fost prima dată când Dani Oțil a acceptat să participe la un alt proiect care i-a solicitat să lipsească mai mult de o zi de la matinalul de la Antena 1. 

Deși sa zvonit că trupa Răzvan și Dani s-a destrămat, se pare că showul va merge în aceeași formulă în continuare. Momentul revederii cu colegul său l-a dat peste cap. A fost atât de tulburat încât nu și-a putut ține lacrimile și a mers să-l îmbrățișeze pe Răzvan la finalul unui moment de roast.

„Pe-un picior de plai, pe-o gură de șalalai, de când ai plecat, multe n-am schimbat. Băiețelul Laie era Radu Bucălae, a muncit un pic și a căzut rănit, la fotbal un unchi l-a lovit la genunchi, cu Cuza vorbiră și se sfătuiră ca să mi-l insparie pe Radu Darie care are tarte multe și scumpe. Ah, ce tăntălău, am citit prețul din meniul tău. Cuza la asfințit s-a cam încrețit și-a rămas sărac ca alimentat, la primul privit zici că a zugrăvit și a ieșit halal, parcă e spital, s-a îmbrăcat frumos, mai mult de pe jos, s-a apucat subit, de gătit (…) Și acum că ai venit, să știi că mi-ai cam lipsit. În atâția ani, frăție încă din copilărie, nici nu am stat depărtați, nici nu furăm supărați, că la noi nu contează banii, unul e Răzvan și Dani”, a fost discursul lui Răzvan Simion

Vizibil emoționat, Dani Oțil a început să lăcrimeze. În stilu-i caracteristic, a făcut chiar și o glumă pentru a-și masca reacția: „E o muscă de la PRO TV, s-a mutat aici și ne tot intră în ochi. Îmi cer scuze”. 

         

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel