Dani Mocanu, revoltat pe Tik Tok că altcineva i-a luat locul în topuri: ”Tremură chiloții pe voi de frică”
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Dani Mocanu
Foto: Facebook / Dani Mocanu
Dani Mocanu s-a revoltat pe Tik Tok că nu mai este locul întâi în topuri. 

Dani Mocanu s-a arătat indignat pe rețelele sociale după ce un internaut i-ar fi atras atenția că nu mai este pe locul întâi în topurile muzicale și că altcineva i-ar fi luat locul. Manelistul a declarat însă că va rămâne întotdeauna pe locul întâi, indiferent de situație, scrie romaniatv.net

Artistul a explicat și de ce ar fi fost ”detronat” de pe primele locuri în topurile muzicale. 

”Am văzut un Tik Tok cu un amărât care se laudă că e pe locul 1 sau că va fi pe locul 1 ceva de genul… pai, dacă stați la pândă să se învechească proiectele mele, normal! De ce nu lăsați cum fac eu? Eu când aud că investește unul și că urmează mare hit atunci dau drumul și tot îi sparg. Atunci se vede adevărata valoare. Nu cai verzi pe pereți când se învechesc proiectele gladiatorilor. Când lansez eu proiecte nu mai lansați nimeni, tremură chiloții pe voi de frică și mai aveți tupeu să vorbiți de locul 1?”, a scris Dani Mocanu într-un ”story” pe Instagram.

Dani Mocanu, piesă pentru Anamaria Prodan, așa cum a promis! Melodia a devenit virală

Dani Mocanu s-a ținut de promisiunea pe care a făcut-o recent și a scos o piesă cu dedicație pentru Anamaria Prodan. 

Dani Mocanu a lansat o nouă piesă și este cu dedicație, cel mai probabil, pentru Anamaria Prodan, așa cum a promis în urmă cu ceva timp. În versurile piesei, manelistul o menționează pe impresara de fotbal și îi transmite că banii ”nu sunt o problemă”. 

”Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, spune Dani Mocanu în versurile melodiei.

Piesa și videoclipul lansat de Dani Mocanu a depășit 700.000 de vizualizări în câteva ore de la lansare și a ajuns numărul șapte în tendințele de pe Youtube pentru muzică. 

Prima reacție a lui Dani Mocanu după ce a aflat că Prodanca va divorța de Laurențiu Reghecampf

Dani Mocanu i-a declarat ”cea mai sinceră iubire” Anamariei Prodan. După ce a aflat că Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf, manelistul Dani Mocanu i-a transmis un mesaj impresarei de fotbal, scrie protv.ro. 

”Către Anamaria Prodan: Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mare. Și, în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu, cel puțin, te iubesc de când eram mic. P.S.: Nu glumesc! Oricum, următoarea melodie ți-o dedic ție, din tot sufletul”, a declarat public Dani Mocanu. 

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel