Dani Mocanu, la ȘPRIȚ cu polițistul care l-a AMENDAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dani Mocanu a ieșit la șpriț cu polițistul care l-a amendat. Iată imaginea și mesajul care i-a șocat pe fani. 

După ce a fost amendat pentru că nu a avut asupra lui declarația pe propria răspundere, Dani Mocanu a postat o fotografie alături de polițistul care l-a amendat, după ce acesta l-a invitat la șpriț.

Recent, pe contul de Instagram, Dani Mocanu a postat o fotografie alături de organul de poliție care l-a amendat. Poza a venit însoțită de un mesaj, în care manelistul a scris că a acceptat scuzele polițistului.

Artistul afirmă că "nu este deontologic să chemi la băutură după ce ai sancționat", însă a trecut repede cu vederea, lăsând deoparte latura de băiat dur, citează spynews.ro.

Mesajul lui Dani Mocanu

"#ACCEPT_SCUZELE

El este polițistul din Pitesti care m-a amendat săptămâna trecută. Numele lui este #CROITORU_EMANUEL. După cum se vede în această fotografie, omul m-a chemat la el acasă, m-a cinstit cu un pahar de vin roșu, iar apoi și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Băiat bun... cu toate ca nu este deontologic sa chemi un om la băutură după ce l-ai sancționat (trec cu vederea ca omul mi-a spus ca a băgat la pușcărie câțiva oameni nevionovati).", a scris Dani Mocanu, pe pagina de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

#ACCEPT_SCUZELE El este polițistul din Pitesti care m-a amendat săptămâna trecută. Numele lui este #CROITORU_EMANUEL . După cum se vede in aceasta fotografie, omul m-a chemat la el acasă, m-a cinstit cu un pahar de vin roșu, iar apoi și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Băiat bun ... cu toate ca nu este deontologic sa chemi un om la băutura după ce l-ai sancționat ???? ( trec cu vederea ca omul mi-a spus ca a băgat la pușcărie câțiva oameni nevionovati )

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial) onApr 20, 2020 at 7:57am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel