Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan: ”Te iubesc de când eram mic”. Îi va dedica o melodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Dani Mocanu
Foto: Facebook / Dani Mocanu
Dani Mocanu i-a declarat ”cea mai sinceră iubire” Anamariei Prodan și a spus că va face o piesă pentru ea. 

După ce a aflat că Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf, manelistul Dani Mocanu i-a transmis un mesaj impresarei de fotbal, scrie protv.ro

”Către Anamaria Prodan: Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mare. Și, în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu, cel puțin, te iubesc de când eram mic. P.S.: Nu glumesc! Oricum, următoarea melodie ți-o dedic ție, din tot sufletul”, a declarat public Dani Mocanu. 

Mai mult, manelistul a insistă și îi cere Anamariei Prodan să fie ”curajoasă” pentru că ”nu pierde nimic”. 

”Dacă Anamaria Prodan nu mă contactează, pierde cea mai sinceră iubire pe care o poate avea vreodată. Anamaria, fii curajoasă că nu pierzi nimic…”, a scris Dani Mocanu pe internet.

CITEȘTE ȘI: Câte clase are manelistul Dani Mocanu. ”Nu realizez nimic în viață! Deci, nu te ajută cu nimic!”

Celebrul manelist Dani Mocanu a făcut noi dezvăluiri din viața sa personală. De asemenea, el susține că are doar nouă clase, dar consideră că dacă ar fi avut mai multă școală nu l-ar fi ”ajutat cu nimic”, conform romaniatv.net. 

”Eu am 9 clase! Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață! Deci, nu te ajută cu nimic!”, a declarat Dani Mocanu. 

Dani Mocanu a explicat în urmă cu ceva timp care este rețeta succesului său. 

Citește mai multe aici!

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre DIVORȚ

La jumătatea lunii octombrie, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani. Mai mult, Reghecampf urmează să devină tată din nou, după ce iubita lui a anunțat că este însărcinată.

În urma anunțului antrenorului, Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații despre acesta, despre divorț și despre noua femeie din viața soțului său. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre fiul său și al lui Laurențiu Reghecampf.

Citește articolul integral aici: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre DIVORȚ. "Niște GUNOAIE. Am făcut eu niște greșeli, NU am fost foarte atentă". Ce se întâmplă cu fiul lor, Laur Jr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel