Dăncilă, Simfonia Lalelelor. Cum au MANIPULAT adversarii PSD evenimentul - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Prezența premierului Dăncilă la Simfonia Lalelelor din Pitești a stârnit numeroase controverse.

O mare parte din opoziție, presă, dar și din români au acuzat în termeni foarte duri evenimentul pe care l-au comparat cu o adevărată defilare ce amintește de vremurile dinainte de Revoluția din 1989.

La eveniment au fost prezente și Viorica Dăncilă, dar și Carmen Dan. Acestea au fost acuzate de practici comuniste, fiind comparate chiar cu Elena Ceaușescu. Totodată, profesorii care au coordonat defilarea elevilor au fost și ei aspru criticați în media. S-a scris că micuții sunt chinuiți la festivitate, doar pentru a defila în fața liderilor PSD.

Totuși, se uită un lucru important. Evenimentul la care participă mii de copii din județul Pitești are loc de foarte mulți ani. Iar asemenea defilări ale celor mici din timpul Simfoniei Lalelelor se petrec de ani, sub orice Guvernare sau premier. 

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a semnalat acest aspect pe pagina personală de Facebook. El a atașat și o poză din timpul festivalului de pe vremea când Emil Boc era premierul României. 

Poza cu micuții care defilează în fața lui Boc e din 2009, dar atunci, evident, nu s-a mediatizat absolut deloc evenimentul și nici Guvernul de la vremea respectivă nu a fost acuzat de practici comuniste. Era o ”delectare și nu un chin”, precizează jurnalistul.

„Mă chinui din greu și nu reușesc să înțeleg: Simfonia lalelelor se organizează de zeci de ani la Pitești cu mii de copii aduși din tot județul, dar abia acum s-au trezit moraliștii că micuții ăia sunt chinuiți la festivitate? Pe vremea premierului Boc, spre exemplu, ce e acum chin era o delectare??...”, a scris Bogdan Tiberiu Iacob.

(w670)

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel