Dăncilă, momente tensionate cu Dragnea: I-am spus NU!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă - Liviu Dragnea
Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre relația sa cu Liviu Dragnea.

Aceasta a răspuns acuzelor potrivit cărora Dragnea conduce prin interpuși și a mărturisit că au fost mai multe momente tensionate în care l-a refuzat categoric.

„Au fost multe momente tensionate cu președintele Liviu Dragnea. De multe ori faptul că nu am dus la bun sfârșit anumite lucruri, așa cum trebuia, sau nu ne-am încadrat în anumite termene a stârnit nemulțumiri și e normal.

Dar în același timp relația cu președintele Liviu Dragnea e una bună, el este președintele partidului. Suntem un guvern politic, susținut de alianța PSD–ALDE.

Au fost și momente când i-am spus nu. Mi-a respectat decizia. S-a spus de multe ori că Guvernul e condus de Dragnea, că eu sunt condusă de el. Eu cred ca au vrut să lipească această etichetă, dar e un lucru normal ca președintele partidului să ii ceară premierului să pună în aplicare programul de guvernare. Nu contează numele premierului. Același lucru s-a cerut și Guvernului Tudose sau Guvernului Grindeanu. Este un lucru de normalitate.

Președintele Dragnea nu a venit la Guvern să spună să facem un lucru sau să nu îl facem. A cerut să punem în aplicare programul de guvernare”, a precizat Viorica Dăncilă la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel