Dăncilă le-a mulțumit lui Meleșcanu și Carmen Dan în ședința de Guvern: Să fie clar un lucru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă le-a mulțumit lui Teodor Meleșcanu și Carmen Dan, miercuri, în ședința de Guvern.

„La nivelul Guvernului, vom continua activitatea în același ritm susținut, pentru că e nevoie să redăm românilor încrederea în instituțiile publice", a declarat Viorica Dăncilă la începutul ședinței de Guvern de miercuri.

„Am anunțat nominalizarea a trei noi membri în echipa guvernamentală. Pentru că am văzut unele comentarii, aș vrea să fie clar un lucru: deciziile pe care le luăm la nivel politic se bazează atât pe evaluările la nivelul fiecărui ministru, cât și pe încrederea cetățenilor în membrii Cabinetului. Vreau să mulțumesc domnului Meleșcanu, vreau să-i mulțumesc doamnei Carmen Dan pentru activitate, pentru implicare", a spus Viorica Dăncilă.

Amintim că Dăncilă l-a sunat, miercuri, pe Klaus Iohannis pentru a se consulta cu propunerile făcute pentru remanierea guvernamentală. Președintele i-a promis că va da un răspuns cu privire la propunerile de miniștri făcute la Interne și Externe, dar și privind propunerea de vicepremier.

Premierul a anunțat, la finalul CEx al PSD, modificările din Guvern, Ramona Mănescu fiind propunerea pentru Externe, Nicolae Moga pentru Interne, iar Mihai Fifor pentru funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel