România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 08 noi 2019 / 15:32
Dăncilă, către Iohannis: Trebuia să veniți din SUA cu vizele românilor, nu cu o șapcă
Viorica Dăncilă/Foto Agerpres
Viorica Dăncilă a spus că președintele Klaus Iohannis s-a întors din vizita din SUA, de pe 20 august, cu o șapcă, în loc să obțină eliminarea vizelor.

„Ce vedem noi în acest moment? Un președinte care cinci ani de zile nu a existat, un președinte care nu vrea dezbatere electorală, care nu a venit niciodată în mijlocul oamenilor să vadă ce-și doresc, să dialogheze cu ei. (...) Domnule candidat Iohannis, vă provoc și de aici de la Gorj la o dezbatere unu la unu în care candidatul Iohannis să spună ce a făcut în cei cinci ani în care a fost președintele României, iar eu să spun ce am făcut în cele 21 de luni în care am fost prim-ministrul României.

Eu sper că aveți curajul să veniți la o confruntare cu o femeie. Dacă nu, dumneavoastră îmbrăcați fusta, că eu îmi iau pantalonii.

Vă este teamă că aș putea să vă întreb ce ați făcut cu promisiunea legată de intrarea în Schengen de pe 9 mai de la Summit-ul de la Sibiu? Cu ce ați venit din SUA? Trebuia să veniți cu vizele pentru român", a declarat Viorica Dăncilă.

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro