Dăncilă: Birchall, parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ana Birchall FOTO AGERPRES
Ana Birchall FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă a vorbit, joi seară, despre Ana Birchall.

Viorica Dăncilă a afirmat că Ana Birchall vorbește ca și cum ar face parte din echipa de campanie a lui Klaus Iohannis. Liderul PSD a precizat că fostul ministru al Justiției ar trebui să explice la ce s-a referit când a vorbit despre „nenorocirile" și asaltul asupra sistemului.

„Văd discursul doamnei Birchall ca şi cum ar face parte din staff-ul de campanie al domnului Iohannis. Văd o apropiere foarte mare”, a declarat, joi seară, Viorica Dăncilă la sediul central al Partidului Social Democrat.

„E membru al Parlamentului României. A votat pe anumite legi în Parlament. Eu nu sunt membru al Parlamentului României, nu știu ce s-a întâmplat în Comisia Iordache. Nu ştiu ce vrea să spună doamna Birchall, poate să justifice modul în care a acţionat”, a mai spus Viorica Dăncilă.

În altă ordine de idei, Viorica Dăncilă i-a solicitat lui Klaus Iohannis să vină cu explicații legate de afirmațiile lui Rareș Bogdan potrivit cărora DNA trebuie „să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici". Liderul PSD a adăugat că nu are niciun fel de problemă în a discuta cu procurorii, pentru că nu are nimic de ascuns.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel