Dancă sare la membrii Comisiei de Buget, după audierea lui Cîțu: De profesie CIRCARI
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ludovic Orban le-a transmis miniștrilor că nu va mai fi dădaca lor la audierile din comisiile parlamentare. Ionel Dancă a ales să fie, totuși, alături de Florin Cîțu. Eugen Teodorovici a propus să fie supus la vot să fie dat afară de la audieri. 

Deși n-a putut să vorbească în cadrul comisiei parlamentare, Ionel Dancă a reacționat pe Facebook, unde i-a făcut pe membrii Comisiei de buget, finanțe și bănci ”de profesie circari”. 

”Am fost alături de Florin Cîțu la audierile din Parlament. Nu am avut emoții pentru Florin în fața unor circari de profesie în finantele publice. Nu ne lăsăm judecați de PSD care a lăsat în urmă un dezastru bugetar iar noi, în trei luni, am început să reparăm ceea ce a stricat PSD în trei ani. Am preluat guvernarea singuri când nimeni nu a vrut să fie alături de noi și in continuare suntem singuri împotriva tuturor celorlalți politicieni, mai vechi sau mai noi. Asta s-a văzut azi la audierile lui Florin Cîțu, Marcel Vela sau Costel Alexe” a scris Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului interimar, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel