Dana Grecu şi Mircea Badea, în principalul program de ştiri al Antenei 3, începand cu 26 iunie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea_badea_si_dana_grecu
mircea_badea_si_dana_grecu

Dana Grecu şi Mircea Badea vor putea fi urmăriţi duminică, 26 iunie, începând cu orele 20.00 în noua postură de prezentatori de ştiri! Decizia de a-i asocia în aceeaşi emisiune şi de a propune publicului un jurnal de ştiri la ora 20:00 susţine linia de repoziţtionare a postului de televiziune şi urmează unui lung şir de discuţii la nivel strategic.

Pentru prima dată în postura de prezentatori de ştiri, Dana Grecu şi Mircea Badea sunt două dintre cele mai puternice embleme ale Antenei 3.  Seria necontenită de succese a celor doi a determinat comutarea lor la pupitrul principalului jurnal de ştiri al postului, difuzat zilnic în intervalul orar 20.00-20.50, se arată într-un comunicat postat pe siteul postului TV.

Din 2008, Dana Grecu este, în cadrul Antenei 3, motorul unuia dintre cele mai urmărite talkshowuri ale ultimilor ani, "La ordinea zilei". A devenit cunoscută prin spiritul cetăţenesc, incisiv şi foarte direct. De luni până vineri, de la 18:45 - 20:00, alături de analistul politic Radu Tudor, jurnalista a dezbătut evenimente-cheie ale actualităţii social-politice. Dedicarea şi profesionalismul i-au adus trei premii APTR.

Mircea Badea şi-a început cariera în televiziune în 1994. După aproape doua decenii, în care a fost implicat în diverse formate de televiziune, Mircea realizează la Antena 3, emisiunea-pamflet " În gura presei".  Difuzată în fiecare seară, de duminica până joi, începand cu orele 23.00, one-man-show-ul lui Mircea a repurtat două premii APTR, ca apreciere pentru stilul său original şi imprevizibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel