Dana Grecu, SCANDAL în direct cu Ionuț Stroe: Sunteți lipsit de bun simț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ionuț Stroe, fostul purtător de cuvânt al PNL, a afirmat, ironic, la Antena 3, că ”o să scădem pensiile și salariile”. Replica îi era dată lui Mihai Fifor de la PSD. Dana Grecu a auzit această afirmație a lui Ionuț Stroe și l-a pus la punct în pasa cu emisiunea ”La Ordinea Zilei”, pe care o realizează alături de Radu Tudor la Antena 3. 

”Numai un om lipsit de bun simț poate da o astfel de replică în spațiul public. E o vrăjeală ieftină. Milioane de oameni au rămas fără 25% din salariu din cauza colegilor dumneavoastră. Nu spuneți râzând că venim să tăiem pensii și salarii. Ironiile ieftine mă scot din minți. Sunteți lipsit de bun simț să aveți o asemenea reacție. Ironiile ieftine păstrați-le pentru debaraua dumneavoastră. Eu știu ce drame au fost, s-au sinucis oameni din cauza tăierilor salariilor cu 25%. Sunteți duplicitar” a spus Dana Grecu la Antena 3. 

Ionuț Stroe i-a replicat că el nu a jignit pe nimeni și a precizat că ”Îmi pare rău să vă spun, dar lipsa de bun simț e în altă parte.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel