Dana Grecu, mărturisiri: Teodorovici e supărat pe mine. Știu de ce. Mi-aș fi dorit să facă asta și când era ministru
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Dana Grecu a spus la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, că Orlando Teodorovici este supărat pe ea și știe și motivul.

Discuția a pornit după ce Lidia Fecioru a spus că politicienii nu se uită la emisiune, nu urmăresc horoscopul, Orlando Teodorovici declarând că ”lei nu se uită la alte animale, decât la lei” și i-a transmis că și ea este leu, deci se poate uita la emisiune. 

În momentul respectiv, Dana Grecu a intervenit spunând:

”Teodorovici este supărat pe mine și știu de ce este supărat. El este un tip deștept, spălățel aș zice pentru un om care face politică. S-a supărat că am dat un exemplu foarte plastic. Am spus că un ministru atunci când vrea să facă ceva chiar face, am dat un exemplu, cu toaleta. A vrut să aibă propria lui toaletă și băieții din minister au spus că nu ”poți să faci toaletă aici” e pe coloana cealaltă a ministerului. 

Când vrei să faci ceva se poate. Au găsit băieții soluții să se ducă totul în partea cealaltă a ministerului, în conducta principală. S-a supărat. A considerat că asta este un soi de jignire. Este doar un exemplu. Când un ministru vrea să se întâmple ceva, se întâmplă.

Altfel, fostul ministru de Finanțe, un tip coerent, cât a fost ministru foarte puțin comunicativ, după ce nu a mai fost ministru părea foarte combativ și foarte viguros. Mi-aș fi dorit să fie așa și când era ministru. Oamenii își văd interesul lor în funcție de momentul în care se află”, a spus Dana Grecu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel