Dana Grecu, apel către Carmen Iohannis: Vă implor, ieşiţi din garderobă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dana Grecu este uimită că soția lui Klaus Iohannis tace în cazul fetei violate de șapte tineri la Vaslui. Revoltată fiind de această situație, jurnalista a scris câteva rânduri către Prima Doamnă.

"Doamna Carmen Iohannis,

Sunt un ziarist modest, uşor pătimaş. Sincer cu oamenii cărora ma adresez. Sincer, cu orice preţ. Am doi copii. Nu- s meritul meu. Aşa a vrut Dumnezeu. Mă simt încurcată şi dezarmată. Doamna Iohannis, aş vrea să mă sfătuiţi cum să le spun copiilor mei că, în ţara în care dumneavoastră sunteţi prima doamnă, o fată este violată iar violatorii sunt liberi pe străzi. Şi, peste toate, ca dumneavoastră tăceţi.

De fapt, durerea mea este ca dumneavoastră tăceţi. Ca aveţi puterea să vă revoltaţi şi nu o faceţi. Că revolta dumneavoastră ar putea ghida o naţie spre decenţă şi dreptate. Ca un far. E furtună, doamnă Iohannis, în ţara în care dumneavoastră nu vreţi să fiţi far! Prima doamna trebuie să vrea mai mult de la ea decât o garderobă înţesată cu haine de plimbat prin lume! Vă implor, ieşiţi din garderobă! Daţi un semn! Aprindeţi lumina! E timpul!", i-a transmis Dana Grecu soției președintelui.

VEZI ȘI: Mihai Untaru: Violul din Vaslui, al doilea caz Elodia. Băsescu avea raportul pe masă. De ce a tăcut?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel