Dana Grecu - Andrei Pleșu: "Dacă dați ce am zis despre el în interviu, mă întreb ce-o să mai spună"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andrei Pleșu a spus că îl stupefiază ideea că un clip intitulat "Despacito" a reușit performanța unică de a aduna peste trei miliarde de vizualizări. Dana Grecu, invitată la interviurile DC News , a fost întrebată cum vede acest fenomen muzical în contextul în care și Andrei Pleșu i-a făcut o analiză amplă.

Val Vâlcu i-a spus Danei Grecu: "După ce am citit comentariile lui Pleșu am ascultat "Despacito", moment în care, surprinsă, jurnalista a zis: "A intrat și Pleșu în povestea asta?! Cum îți pare că geniile într-ale scrisului se leagă de chestiuni care par mici?".

Val Vâlcu a continuat: "Cred că vrea să sară de la audiența pe care o avea la TVR către audiență".

Dana Grecu a adăugat răzând: "Iată! Despacito îl trage pe Pleșu... Și faci ca Pleșu de mă întrebi de asta?". Apoi, jurnalistul a spus: "Dacă fac ca Pleșu, pot să te întreb dacă crezi tot ce spui la televizor. (...) Crezi și în chestia aia cu numerele?".

"Da! Sunt lucruri interesante. Nu știu dacă cred, dar oricum le aflu în timp real. Sunt lucruri pe care le aflu în timp real și mă minunez de ele, cum face și publicul de acasă. Nu știu dacă chiar cred, dar mă interesează. Nu știu cum faceți voi la Adevărurile DC News, dar apropo de ce fac eu: dacă mă plictisesc, înseamnă că omul de acasă se plictisește garantat, înainte de mine cu cinci minute. Și atunci trebuie să anticipez starea lui de plictiseală astfel încât să nu ajungă la ea. Ca o floare, dacă nu pui apă tot timpul, ea strigă, la un moment dat, că este ofilită, dă un ultim strigăt, iar după aceea moare. Nu vreau să ajung în faza de ofilire a publicului pentru că este foarte greu să-l resuscitezi. Domnul Pleșu asta face: resuscitează. Așa am senzația. Se resuscitează. Dânsul a murit ca audiență, ca impact, și se resuscitează agățându-se de un videoclip".

Apoi, Dana Grecu a mai zis: "Dați în interviu și ce am zis despre Andrei Pleșu? Ultima oară când am zis ceva despre dânsul, a spus că sunt personajul de televiziune care scoate tigaia de sub masă și jap-jap. Nu a zis că sunt proastă. A spus că-s abruptă, lipsită de empatie cum ar veni. Dacă dați ce am zis de Pleșu, mă întreb ce o să mai spună că mai scot (n.r - după episodul cu tigaia). Kalașnikovul sau ce?".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel