Dana Grecu a aflat motivul concedierii lui Teodorovici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici
Dana Grecu a primit un SMS prin care a fost anunțată de ce Eugen Teodorovici a fost dat afară din Guvern.

"Motivul demiterii ar fi nevoia de o disciplină a comunicării. Premierul nu poate afla din presă ce a declarat un consilier al său", a zis Dana Grecu.

Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Eugen Teodorovici, a fost eliberat din funcție. Această decizie vine după ce social-democratul l-a criticat pe Liviu Dragnea.

Amintim că, printre altele, Eugen Teodorovici a zis că în Teleorman erau prioritare alte investiții, nu stadion de fotbal, în contextul în care Liviu Dragnea a fost acuzat de adversarii politici că-și face stadion la el acasă.

[citeste si]

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al prim-ministrului printr-o decizie a lui Mihai Tudose din 4 iulie. Activitatea lui Teodorovici în această calitate a fost neremunerată, conform deciziei șefului Guvernului.

Pe 8 iulie, social-democratul spunea: "Voi ocupa această funcție onorifică doar atât timp cât propunerile pe care le voi face în diferite sectoare ale economiei vor fi luate în considerare, concomitent cu neacceptarea oricăror "fantezii" sau "țopăieli" fiscale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel