Dana Gârbovan, retragere demisie. Toni Neacșu: Va exista cel puțin o sesizare la IJ. Doar nu contează frustrările și polițele personale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Adrian Toni Neacşu a reacţionat pe Facebook în ceea ce privește scandalul din CSM, dupa retragerea demisiei Danei Gârbovan din magistratură.

"Uneori îți dorești să nu ai dreptate. Va exista cel puțin o sesizare la Inspecția Judiciară împotriva d-ei judecător Dana Gîrbovan pentru săvârșirea abaterii disciplinare prevăzută la art. 99 lit. d) din Legea nr. 303/2004, respectiv desfășurarea de activități publice cu caracter politic în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Teza juridică a fost dezvoltată de cel puțin 2 membri CSM: participarea în orice fel la procedura de numire a ministrului justiției este o activitate pur politică și, în plus, Dana Girbovan nu și-a încetat nici un moment calitatea de judecător, demisia neproducând efecte", a scris Adrian Toni Neacşu pe Facebook.

"Nu contează frustrările și polițele personale"

"Dacă sesizarea celor 2 membri ai Secției pentru judecători a CSM nu va fi suficientă, ceea ce nu cred, se vor găsi asociații profesionale, Forumul Judecătorilor din România desigur și cealaltă asociație a d-lui procuror Pârlog, îmi scapă denumirea ei, care să o facă și formal, în numele independenței justiției, bineînțeles, că doar nu contează frustrările și polițele personale"', a mai scris acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel