Dana Chera s-a vaccinat cu doza trei. Episod incredibil dintr-un magazin: Românii au găsit soluția anti-COVID
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dana Chera
Dana Chera
Dana Chera a fost întrebată, în cadrul unui interviu acordat DCNews, dacă s-a vaccinat împotriva infecției cu SARS-CoV-2.

Dana Chera revine pe micile ecrane prin intermediul postului Etno TV. În cadrul unui interviu acordat DC News, a vorbit despre noile sale proiecte. La un moment dat, discuția s-a îndreptat către vaccinarea anti-COVID-19.

„Ești vaccinată?”, a fost întrebată Dana Chera de către Val Vâlcu. „Și cu boosterul!”, a răspuns imediat Dana Chera.

Ulterior, a spus că sunt vaccinați și copiii ei. „Și ei, da”, a subliniat Dana Chera.

Ulterior, Dana Chera i-a adresat aceeași întrebare și jurnalistului Val Vâlcu, care a spus: „Da. Obișnuiam să recomand vaccinarea, dar, până la urmă, m-am gândit de ce să trec eu strada câte o bătrânică, fiecare să fie responsabil pentru sănătatea lui... M-am împăcat cu ideea. Bucureștiul e cam aglomerat, e criză de locuri de parcare, dacă unii aleg să își riște viața...”

„Fiecare după capacitatea sa de informare și de analiză...”, a spus Val Vâlcu.

„Eu cred în reguli, dar regulile nu le pot face și nu le pot transmite decât niște oameni care ei înșiși sunt credibili”, a spus Dana Chera.

„Și pentru că cineva nu e credibil, nu știe să comunice, să-mi risc eu viața?! Este forma supremă de protest: mă enervează Guvernul, nu am încredere în el. Bun, dar de ce să risc eu?!”, a subliniat Val Vâlcu.

„Trebuie să găsești calea să ajungi la oameni”, a spus Dana Chera.

Tot în cadrul emisiunii, Dana Chera a zis: „Având în vedere câți oameni respectă regulile în țara aceasta, ar trebui să ne dezintegrăm.

Ulterior, a povestit ce a văzut în cadrul unui magazin din România: „În urmă cu două zile, am intrat într-un market și era un scotch pe mijlocul culoarului de la intrare: pe aici trec vaccinații, pe aici trec nevaccinații. Un scotch! Și am zis, uite, domnule, românii au găsit soluția anti-COVID! Pui un scotch și separi lumea... Noi trecem la jumătate de metru unii de alții... Reguli anapoda”, a spus Dana Chera.

Citește pe DCNews: Dana Chera revine la TV: Președintele României o să afle ce credem despre el / video

Dana Chera se întoarce pe sticlă, interviu cu Val Vâlcu la DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel