Dana Chera revine la TV: Președintele României o să afle ce credem despre el / video
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dana Chera
Dana Chera
Dana Chera revine pe micile ecrane prin intermediul postului Etno TV. În cadrul unui interviu acordat DC News, a vorbit despre proiectele sale.

Dana Chera va realiza două emisiuni la Etno TV. Prima va fi transmisă de două ori pe săptămână, în prime-time, între orele 20:00 și 22:00. Vor fi abordate teme sociale și politice. A doua emisiune va fi una de suflet pentru Dana Chera, fiind abordate teme despre „starea de bine”. 

„În luna februarie începem. Familia mea știe că plec de acasă două zile pentru emisiuni. Timpul pe care îl aloc familiei mele este cel mai important din lume. Am găsit înțelegere în lumea nebună a presei și astfel pot să-mi pot să duc la capăt legământul pe care l-am făcut cu mine și de care țin cu dinții. Voi face două emisiuni. Emisiunea difuzată în ziua de vineri o să fie înregistrată, dar va fi o emisiune de suflet, o emisiune la care țin foarte mult”, a zis Dana Chera, dezvăluind și numele emisiunii: „Tainele minții”. „Este un proiect despre cum să rămânem bine în suflet și în minte”, a explicat Dana Chera.

„Publicul Etno e plin de emoții și acesta este marele meu avantaj. Este un public relaxat, un public care își permite să asculte ceva care îi place, să poarte lucruri care vin din trecut. Seara, toate televiziunile se bat pe acest public, îl fură, trag de el. Ne-am gândit să ținem publicul Etno acasă la el pentru informații, iar informația va veni asumat și empatic. Pentru că am zis de empatie, eu țin foarte mult la acest aspect, adică să fii la televizor pentru omul care se uită la tine, și nu pentru șeful tău, nu pentru patronul tău, nu pentru iubitul tău de acasă. Și cred că asta se simte”, a subliniat Dana Chera.

„Constat cu tristețe că oamenii încearcă să vândă foarte mult ambalaj, iar acești doi ani (n.r. în pandemie) mi-au făcut un tablou fidel realității în legătură cu ce se întâmplă în televiziuni. Multă lume crede că publicul poate fi păcălit, însă publicul e foarte deștept, oamenii simt. Eu aș vrea să rămânem în zona sincerității în relația cu publicul”, a adăugat Dana Chera.

„Nu o să facem Revelion la televizor”

De asemenea, a spus că de abia așteaptă să fie difuzată emisiunea „Tainele minții”, unde vor fi invitați oameni de specialitate. „Orice subiect va fi abordat la Etno TV, dacă este de interes pentru oameni. Să găsim acele portițe prin care omul să se simte protejat, să aibă informația care să-l protejeze. Aceasta este ideea”, a spus Dana Chera. 

„Avem nevoie de oameni asumați la televizor, iar Etno va aduce oameni asumați. Ne vom poziționa pe subiecte, nu pe oameni, nu pe viețile lor private. Vom avea atitudine în legătură cu anumite subiecte. Deci, președintele României, oricare ar fi el, o să afle de la noi ce credem despre el, în urma unei măsuri, în urma unui discurs, ca să plec de la cel mai important om în stat. De acolo în jos, toată lumea o să știe cum se va afla”, a spus Dana Chera.

„Nu o să facem Revelion la televizor”, a mai zis Dana Chera.

„Ne strângem toți, găsim cea mai bună formulă și cred că doar așa trebuie să se lucreze în televiziune”, a conchis Dana Chera.

Dana Chera se întoarce pe sticlă. Interviu cu Val Vâlcu la DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel