Dana Chera, după pauza de patru ani, în care s-a dedicat familiei: Femeia are rolul primordial de a ține copiii și casa. Chiar cred asta!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouTube Etno Tv
Sursa foto: captură video YouTube Etno Tv
Dana Chera a revenit pe micul ecran, de curând, după o pauză de patru ani, timp în care s-a dedicat vieții de familie. Jurnalista a vorbit despre cum s-au schimbat, dar, în același timp, cum s-au așezat lucrurile în viața ei.

"Au fost niște ani în care nu am alergat deloc, în care nu m-am încrâncenat deloc, în care lucrurile simple, fără mize aiurea, mi-au umplut viața. Am descoperit că se poate trăi în tihnă", a spus Dana Chera pentru viva.ro.

"Ieșirea mea din platou, din lumina reflectoarelor, s-a întâmplat foarte firesc. Eram însărcinată și trebuia să nasc. Apoi a trebuit să punem copilul mic pe picioare și să avem grijă de copiii mari, care erau în prag de examene. Și, da, au trecut anii", a mai spus ea.

"Este sensul pe care l-ai găsit în viață"

"Eu cred, în adâncul sufletului meu, că femeia are rolul primordial de a ține copiii și casa. Chiar cred asta. Vremurile, competiția asta ciudată cu bărbații, societatea care o cheamă să se bată, parte în parte, cu ei… toate acestea au schimbat sensul firesc al lucrurilor. Deci statul acasă, greu la început din cauza obișnuinței și a dependenței de adrenalină, și-a găsit foarte repede matca. Și este o matcă din care refuz să ies, pentru că eu nu știu ceva mai frumos pe lumea asta!

Revin: e o bucurie să gătești pentru cei dragi! Să-ți crească în tavă cozonacii, să încerci niște rețete pe care le credeai imposibil de realizat… Nu spun că e ușor, nu spun că nu-ți ia timp, nu spun că nu te dor picioarele și mâinile, nu spun că nu adormi, invariabil, în primele 15 minute ale filmului pe care chiar tu l-ai ales, dar, peste toate acestea, e sensul pe care l-ai găsit în viață, căldura care te înconjoară și dorul cu care aștepți să vină acasă omul tău. Familia ta", a spus Dana Chera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel