Dana Chera: Aliodor Manolea m-a dat în judecată
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Realizatorul Antena 3, Dana Grecu spune că a fost dată în judecată de Aliodor Manolea, care susține că l-ar fi făcut judecător. 

"M-a dat în judecată domnul Aliodor Manolea, susținând că eu l-am făcut vrăjitor. Am și eu un proces. Am pledat în fața judecătorului și am zis că nu l-am făcut vrăjitor. Dacă a înțeles judecătorul e ok, dar nu știu cum s-a terminat că trebuie să vorbesc cu avocatul să văd ce zice. Sunt obligată să am încredere în instituții că nu am încotro, altfel îmi fac bagajul și plec din țară," a spus Dana Grecu.

Discuția a avut loc în contextul în care invitatul de la "Adevăruri de viață," Daniel Dragomir i-a spus Danei Grecu că este un om norocos, pentru că nu a fost nevoit să înfrunte ca el, chemări în instanță. 

"S-ar putea ca președintele României să nu poată avea această viziune a dumneavoastră de încredere în justiție și judecători. Dumneavoastră ați avut acest noroc al faptului că nu ați fost niciodată într-un proces, în instanță. Eu nu sunt obligat să am încredere în aceste instituții pentru că eu am trecut prin fața acestor instituții și le cunosc," a spus Daniel Dragomir.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel