Dana Budeanu, reacție de necontrolat. L-a umplut de ridicol pe Ciolacu: Pentru prezidențiale, e ca și cum te-ar pupa o persoană cu variola maimuței
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dana Budeanu postează despre Anca Murgoci, supărată că se ia de Marcel Ciolacu
Dana Budeanu postează despre Anca Murgoci, supărată că se ia de Marcel Ciolacu
Singura calitate a Danei Guțilă este Budeanu.

Am reacționat cu „haha” la faptul că Dana Budeanu, pe numele de domnișoară "Guțilă", a postat mesajul „Nimic fără Dumnezeu” deasupra figurii lui Marcel Ciolacu. „Să râzi la NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU e ok, la voi!”, îmi zice madame Guțilă.

Doamna Guțilă, să râzi la "NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU" alături de o poză cu Marcel Ciolacu e ceva natural. Ciolacu va fi Președintele României nu printr-o minune, că altfel nu văd asocierea pe care ați făcut-o dintre Ciolacu și Dumnezeu, ci prin voturi (dacă e să ajungă la Cotroceni). Nu știu cum orice scrieți/spuneți despre Marcel Ciolacu îl umple de ridicol pe om. Mai pe românește... pare că vă bateți joc de el... ironizându-l prin laude.

Oricum, acest motto, folosit de monarhii români — "NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU" —, alături de fața lui Ciolacu, îmi amintește de… Ceaușescu. Și-mi amintește tot din cauza Danei Budeanu.

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2024-08-20-la-23-03-36_53487400.jpg)

Când Nicolae Ceaușescu a preluat noua funcție de Președinte al României, a primit un sceptru prezidențial. Salvador Dalí l-a felicitat pe Ceaușescu pentru noul său sceptru, printr-o telegramă publicată la 4 aprilie 1974. Ziarul Scînteia, publicație controlată de stat, nu a observat sarcasmul din această remarcă și a preluat telegrama.


Din punct de vedere electoral, să te laude Dana Budeanu este ca și cum te-ar pupa o persoană cu variola maimuței. Îi fuge lui Marcel Ciolacu electoratul pe care îl țintește. Pentru președinție ai nevoie de mai mult decât de Dana Budeanu. Ai nevoie și de bazinul oamenilor care mai citesc o carte.

Scrie Dana Budeanu în mesajul postat pe Facebook: „Eu fac cu un carton, cat faceti voi intr o luna inmultit cu 100! Eu sunt singura cu un telefon!”.

Știu, eu am ales calea mai grea, dar nu judec, sunt multe fete care fac treabă mai bună ca mine singure… cu un telefon. Este ceva cunoscut, suntem în 2024 și toate meseriile sunt respectabile.

„Doar in ultima luna contentul meu de FB, a fost shared si reshared de peste 22 mil de ori!”, mai zice madame Guțilă.

22 de milioane de distribuiri într-o lună? Poate v-au dat și pakistanezii o mână de ajutor… 

Păcat că pakistanezii nu-l pot vota pe Ciolacu. Pentru ca Marcel Ciolacu să ajungă la Cotroceni, e nevoie și de oameni care au citit o carte la viața lor. Chiar și pe aia a lui Ciucă.

3. Inquam Pho... (ciolacu_inquam_photos_george_calin___73511600.jpg)

Inquam Photos / George Călin


Așa, "de hobby", pe lângă statul de una singură cu telefonul în mână, Dana Budeanu a făcut-o și pe ziarista și i-a luat un interviu patetic lui Ciolacu, în care i-a pus întrebări grele, cum ar fi:

„Cine este Marcel Ciolacu?”;

„Cine este Marcel Ciolacu în interior?”;

„Ce înseamnă pentru dvs. că sunteți un om simplu?”;

„Când vorbiți… liniștiți”.

L-a rupt pe genunchi, ce să mai… Nu știu — eu, dacă aș fi Marcel Ciolacu, aș șterge interviul ăla din analele Internetului.

Nu ne luăm de faptul că nu i-a pus nicio întrebare incomodă, ci doar de căderea în ridicol. Să-i spui unui politician că atributul lui PRINCIPAL e vocea (sic!) înseamnă să îl umpli de ridicol. Și asta contează în an electoral, când candidezi la prezidențiale.

VEZI ȘI: Mircea Badea, ironie despre Dana Budeanu și Marcel Ciolacu / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel