Data publicării:

Dana Budeanu, despre femeile care nu vor să aibă copii

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Budeanu
Budeanu
Dana Budeanu a vorbit despre femeile care nu vor să aibă copii.

Dana Budeanu a subliniat că pentru un copil, părinții sunt ca Dumnezeu, iar greșelile făcute față de aceștia echivalează cu greșeli făcute față de Dumnezeu. Astfel, ea a încurajat părinții să își recunoască greșelile și să ceară scuze copiilor lor.

„A existat o mică isterie când o persoană publică a spus că nu vrea să facă copii. Fiecare spune ce vrea. Persoana care a făcut asta este o femeie. Această femeie a dat dovadă de asumare, de curaj. Este un act de curaj imens să-ți recunoști că nu ești pregătită să fii mamă.

Fiecare mamă când naște devine Dumnezeu. Am mai spus asta. Singura ființă pentru care suntem cei mai puternici, cei mai frumoși, cei mai deștepți și cei mai curajoși este copilul nostru.

Pentru copilul tău ești Dumnezeu. Copilul nu are altă percepție despre lume, doar prin tine. În secunda în care îi greșești copilului, atunci greșești și față de Dumnezeu. Trebuie să îți ceri scuze față de copilul tău. Un copil care nu l-a văzut pe Dumnezeu în părintele său, îl pierde”, a spus Dana Budeanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Vedeți mai multe pe Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/este-un-act-de-curaj-imens-dana-budeanu-discurs-emotionant-despre-femeile-care-refuza-sa-fie-mame-video_34195.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel